Maître Georges H. Dérop

Sinds 1976 actief in de schermsport, heeft als schermleraar meer dan 120 Nederlandse kampioenen achter zijn naam staan. Sinds 2007 bondscoach van de Nederlandse sabelploegen van de cadetten/ junioren en senioren. Heeft met zijn leerlingen aan vele wereldbeker toernooien, EK’s en WK’s meegedaan. Is naast schermleraar kunstschilder met veelal als thema het schermen en de geschiedenis van het zwaard. Schermleraar van Surtout Apeldoorn, Doetinchem en Zutphen

Prevot Jorn Scharff

Schermt al meer dan 18 jaar bij Surtout – Zutphen en Doetinchem (voorheen Déropement) en is sinds 2008 de schermleraar bij Surtout te Doetinchem. Heeft op de NK’s 1 maal brons individueel gehaald en 2 maal goud en brons met de equipe.

Prevot Rémy C. De Rop

Schermt vanaf zijn vijfde jaar heeft 3 nationale titels individueel op de sabel en 5 nationale titels met de equipe van Surtout (Déropement)-Zutphen. Heeft een sport opleiding en heeft een masterclass sabelschermen gedaan bi Fecht-Club Tauberbischofsheim Olympisch steunpunt Duitsland.

Yoslier Salgado Rodriguez

Sportleraar uit Cuba woonachtig in Doetinchem en in opleiding voor schermleraar bij de KNAS. Heeft geschermd in de nationale ploeg van Cuba en geeft les bij Surtout in Doetinchem en Lancelot in Arnhem.

Moniteur Kilian Faas

Geeft les aan kinderen bij schermvereniging Surtout Apeldoorn

Moniteur Quinton Faas

Geeft les aan kinderen bij schermvereniging Surtout Apeldoorn en schermvereniging Lancelot Arnhem. Quinton is in opleiding bij het CIOS te Arnhem

Moniteur Mathijs Bos

Geeft les aan kinderen is momenteel in opleiding voor personal trainer in Engeland